Komende fotoshoots

Leuk dat je een fotoshoot wilt doen! Om erachter te komen voor wat voor foto's je zou willen poseren, staan er hier een aantal ideeen voor shoots. Je kunt per idee aangeven of je het niet, wel of heel graag wil doen. Als ik je uitnodig voor een shoot kunnen we in overleg een of twee van die ideeen uitwerken.

Geef per voorstel je voorkeur aan, vul onderaan je gegevens in en klik daarna op verzenden.


1. Experimenten met licht

Geen gebruik van flitsers deze keer, maar alternatieve belichtingen. Ik wil iets met kaarslicht proberen, met een burolamp, met schaduwen, en nog wat andere experimenten. Wat het resultaat is, is nog onbekend, maar er komen vast wel mooie foto's vanaf. Het is leuk als je zelf ook meedenkt. Kleding: lingerie/ondergoed of onherkenbaar naakt.
Voorbeeldfoto's die ik eerder maakte:

Zou je voor dit soort foto's willen poseren?


2. Water

Mijn badkamer is net verbouwd, en door de donkere matte tegels heel geschikt voor fotoshoots. Ik wil wat experimenteren met veeeeel water. Ik zoek liefst iemand die hiervoor (evt bedekt) naakt wil poseren, maar in bikini of zelfs gekleed kan ook. Geef dat even aan.
Voorbeeldfoto's die ik eerder maakte:

Zou je voor dit soort foto's willen poseren?


3. Projecties

We gaan gebruik maken van een beamer om beelden op het lichaam te projecteren. Dat kunnen bijvoorbeeld patronen zijn, een landkaart, of geprojecteerde kleding. Met de projecties en de schaduwwerking kan dat erg mooi zijn. Het is vooral een experiment, maar ik ben benieuwd wat we ervan kunnen maken. Je moet wel naakt willen poseren, maar eventueel kan dat onherkenbaar. Een tijd geleden heb ik al eens met iemand zo'n shoot gedaan, de beelden zijn erg leuk geworden maar ik wil het nog wat verder uitwerken.
Voorbeeldfoto's die ik eerder maakte:

Zou je voor dit soort foto's willen poseren?


4. Naakt

Wat meer verschillende experimenten met kunstzinnige naaktfotografie. Het worden mooie, kunstzinnige foto's, voornamelijk in zwartwit, met een mooie en zorgvuldige belichting. Ik begrijp dat het een hele stap kan zijn en spannend om voor zoiets te poseren. Maar het levert mooie resultaten op, en het helpt enorm voor je zelfvertrouwen. Voordat we gaan fotograferen zoeken we wat voorbeelden uit van foto's die we allebei mooi vinden, die we als inspiratie gebruiken. Je kledingmaat of figuur is niet van belang: iedereen is mooi.
Voorbeeldfoto's die ik eerder maakte:

Zou je voor dit soort foto's willen poseren?


5. Grotten

Een fotoshoot op locatie, in de mergelgrotten bij Maastricht. We gaan de grotten in (zie de eerste foto hieronder) en gaan daar een fotoshoot doen. De stijl is nader te bepalen. Voor deze shoot kies ik iemand uit waar ik al eens eerder mee heb samengewerkt, maar als je geinteresseerd bent voor eventueel in de toekomst, geef het hieronder aan.

Zou je voor dit soort foto's willen poseren?


 


Kruis aan wat voor jou van toepassing isHieronder kun je een korte omschrijving van jezelf neerzetten, of jouw idee voor een shoot, en alles wat je verder nog kwijt wilt.

Upload enkele foto's van jezelf door de foto's te slepen naar het vak hieronder. Gebruik recente foto's, zowel van je gezicht als waar je figuur op te zien is. Je kunt meerdere foto's toevoegen.

Alles ingevuld? Dan kun je hieronder bevestigen.